Avio karte | Miross

NAPOMENA: Plaćanje platnom karticom je moguće ukoliko ste registrovani i ulogovani na portal.


Uslovi plaćanja platnom karticom

Konverzija u dinare u slučaju druge valute.

Sva plaćanja će biti izvršena u srpskoj valuti - dinar (RSD). Iznos za koji će vam biti zadužen vaš račun kreditne kartice se dobija putem konverzije cene, koja je izražena u EUR, u RSD po važećem kursu Narodne banke Srbije. Prilikom zaduženja vaše kreditne kartice, isti iznos pretvara se u vašu lokalnu valutu prema kursu udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost blagih razlika od originalne cene navedene na našoj veb stranici.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Miross je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Sigurno plaćanje sa: