Potvrđen kvalitet: Miross dobio standard 9001 | Miross

Angažujte nas

Poverite organizaciju Vaših događaja, seminara, konferencija i kongresa vodećoj agenciji kongresnog turizma u Srbiji.

Pošalji zahtev

Kursna lista

EUR117.6739
CHF111.3387
USD105.0378

Primenjuje se od: 13/03/2020 08:00

Potvrđen kvalitet: Miross dobio standard 9001

Sa ponosom obaveštavamo naše poštovane klijente i posetioce Internet prezentacije da je agencija Miross dobila sertifikat ISOQAR-a za menadžment u organizaciji događaja, poslovnih putovanja i specijalnih aranžmana na zahtev klijenta.

ISOQAR

ISOQAR, telo koje je ovaj standard dodelilo Miross agenciji, registrovano je od avgusta 1991. godine u Velikoj Britaniji, a danas širom sveta zapošljava sopstvene regionalne ocenjivače. Na Balkanu posluje od 2003. godine a u Srbiji ima predstavništvo od 2006. godine. ISOQAR d.o.o. je ovlašćena kancelarija ISOQAR ltd. za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Hrvatsku.

ISOQAR je akreditovano sertifikaciono telo ovlašćeno da sprovodi ocenjivanje kompanija i da izdaje sertifikate za niz menadžment sistema. Agencija Miross ispunila je uslove za dobijanje ISO 9001:2008, međunarodnog standarda koji sadrži zahteve za sistem upravljanja kvalitetom koje određena poslovna organizacija mora ispuniti da bi uskladila svoje poslovanje sa međunarodno priznatim normama.

Svrha implementacije ovog standarda je povećanje efikasnosti organizacije kroz primenu procesnog pristupa. No, osim doprinosa rastu efikasnosti, ISO 9001 pomaže kompanijama i da steknu poverenje klijenata, da unaprede ili održe kvalitet svojih proizvoda i usluga, da se šire na nova tržišta i da se nadmeću na velikim tenderima.

ISO 9001

IISO 9001 je standard kvaliteta, pogodan za sve poslovne organizacije koje žele da poboljšaju način upravljanja, bez obzira na njihovu veličinu ili delatnost, a kompatibilan je i sa drugim standardima sistema menadžmenta kao sto su OHSAS 18001 Sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu i Sistemi upravljanja zaštitom životne sredine ISO 14001. Oni dele mnoge principe tako da se mogu integrisati.

Agencija Miross se ovim putem zahvaljuje klijentima koji su sve vreme bili uz nas, ukazujući nam poverenje i pomažući da konstantno unapređujemo svoj rad. Takođe, želimo da istaknemo da je za ostvarivanje rezultata kojima smo se kvalifikovali za pomenuti međunarodni standard zaslužan ceo naš kolektiv - svi zaposleni koji već godinama rade u najboljem interesu kompanije i njenih klijenata. Nadamo se da ćemo i u narednim godinama opravdavati sve dosadašnje potvrde našeg kvaliteta, kao i da ćemo zaraditi nove.

Miross_sertifikat